Image

DÀrför ska du vÀlja Woocommerce WordPress för din onlinebutik

Har du funderat pÄ att starta en webbutik? Har du fÄtt alldeles för mÄnga olika förslag pÄ programvaror du kan anvÀnda för att bygga upp den? Vissa av dem kan kÀnnas alldeles för komplicerade, medan andra inte ger dig den kÀnslan du letar efter för just ditt projekt. Woocommerce med WordPress Àr den programvaran som verkstÀllts pÄ flest webbutiker vÀrlden över. Det finns flera anledningar till varför den Àr sÄ omÄttligt populÀr.

Vad Àr WordPress WooCommerce?

WooCommerce Àr ett gratis plugin för WordPress som har över 13 miljoner nedladdningar. Detta gör WooCommerce till den mest populÀra plattformen för webbutiker. WooCommerce Àr idag den mest anvÀnda E-handelslösningen för bÄde smÄ och medelstora E-handlare i hela vÀrlden. Och den fortsÀtter att vÀxa stadigt. Med hjÀlp av WooCommerce sÄ kan du enkelt skapa den perfekta webbutiken för att sÀlja fysiska, virtuella eller nedladdningsbara produkter och tjÀnster.

SjÀlva programvaran hanterar Àven de olika verksamheter som krÀvs för att driva en framgÄngsrik webbutik. Allt ifrÄn lagerhantering, kundinloggning, hantering av olika moms- och frakt klasser till orderhantering och -spÄrning, kuponger och avancerade rabattkoder. Detta Àr bara nÄgra fÄ av alla de aspekter kan hanteras snabbt och smidigt av WooCommerce.

Du har Ă€ven möjlighet att utöka WooCommerce basfunktioner med över 300 olika tillĂ€ggsfunktioner som finns tillgĂ€ngliga pĂ„ deras hemsida. 

wordpress woocommerce

Fördelarna med att vÀlja WordPress WooCommerce för din onlinebutik

 • BĂ„de WordPress och WooCommerce har öppen kĂ€llkod. Det ger full frihet att Ă€ndra innehĂ„ll, design och funktionalitet som man sjĂ€lv önskar. All dokumentation för detta finns att ta del av pĂ„ nĂ€tet helt kostnadsfritt.
 • WordPress SEO fungerar som handen i handsken för WooCommerce – sĂ„ att kunderna hittar dina produkter nĂ€r de söker i Google.
 • Med WooCommerce kan man — precis som med WordPress — skrĂ€ddarsy utseendet pĂ„ sin webbutik. Precis som man vill i form av ett brett urval av teman. 
 • WooCommerce basfunktioner kan Ă€ven bli utökade med över 300 tillĂ€ggsfunktioner som finns tillgĂ€ngliga online.
 • Som inköpare kan det vara svĂ„rt att veta vem man skall vĂ€nda sig till för att fĂ„ bra hjĂ€lp om man rĂ„kat köra fast. Men i denna situation finns sĂ„ kallade WooExperts. De som Ă€r listade i detta program Ă€r experter med rĂ€tt kunskap och erfarenhet av WooCommerce. De kan hjĂ€lpa dig med ditt projekt.
wordpress woocommerce e handel

Dags att Àntligen bygga din egen e-butik?

Ovan nÀmnda fördelar Àr bara nÄgra av anledningarna till varför vi pÄ WebbyrÄn konsulterna har valt just WooCommerce & WordPress nÀr det kommer till e-handelslösningar. Vi vet, genom lÄng erfarenhet, att det Àr det absolut smidigaste och bÀsta alternativet. Allt för att vÄra kunder som önskar bygga en webbutik i WordPress ska bli nöjda.

En huvudsaklig anledning till det Àr att WooCommerce, likt WordPress, Àr enkel att hantera och administrera av kunderna sjÀlva. PÄ sÄ sÀtt blir det bÄde roligare, enklare och mer kostnadseffektivt för kunden att styra och skala upp sin webbutik. 

GĂ„r du i tankar om att starta upp din egen webbutik? KĂ€nner du att det Ă€r dags att börja sĂ€lja dina produkter och tjĂ€nster online? Hör av dig till oss sĂ„ hjĂ€lper vi dig att förverkliga din dröm om en högfunktionell, konkurrenskraftig och anvĂ€ndarvĂ€nlig e-handelsbutik. 

Vi vill hjÀlpa Er!

Vi har lyckats uppnÄ en hög kundnöjdhet eftersom vÄr ambitionsnivÄ oftast stÀmmer överens med kundernas. Kontakta oss idag!

Redo att sÀtta igÄng och planera ditt nya webbprojekt?

  Vi kommer aldrig att dela din e-post med nÄgon annan.
  deco-blob-13 decoration
  arrow-up icon