´

Mobilanpassning

Antalet Smartphones i Sverige ökar. I och med alla Iphones och androidtelefoner som finns ute på marknaden har en smartphoneanpassad sida eller så kallad mobilanpassning blivit allt viktigare. Varför skall man då ha en sida anpassad för mobiltelefoner, duger det inte med ens nuvarande sida?

 

När man surfar via mobiltelefoner har man ofta helt andra avsikter än när man surfar via en dator. På en mobiltelefon vill man oftast hitta företagets telefonnummer, kontakta företaget eller hitta vart den där butiken ligger någonstans. Man vill att sidan skall gå snabbt att ladda. Att informationen skall ligga i fokus och inte störas av mycket bilder.

Responsiv Webbdesign

På grund av hur många olika skärmstorlekar som finns på marknaden idag är det viktigt att din hemsida är anpassad så att den ser bra ut på allt ifrån smartphones till storbildstv, detta kallas responsiv design. Alla hemsidor som vi gör idag är responsiva och en stor anledning till det är att mobila enheter har övertagit stationära i populäritet, det är alltså fler som kommer att besöka din hemsida från sin telefon eller surfplatta än ifrån datorn.

 

Vi hjälper er mobilanpassa er sida

Har du en sida idag som du vill mobilanpassa? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt teknik för just din sida. Vi har hjälpt kunder med allt ifrån WordPress till helt egen byggda verktyg.

Dela med er av konsulterna.nu